Reparatii UPS

Reparatii UPSUPS-ul este un sistem care elimina interferentele din curentul alternativ, sustine o tensiune constanta corespunzatoare (modelele cu AVR au aceasta functie, spre deosebire de celelalte sisteme UPS), functie care este utilizata la descarcarile electrostatice, in conditiile unei prize cu impamantare solida. Aceste echipamente sunt complexe atat in design cat si in functiile pe care le ofera, iar orice defectiune ar trebui sa atraga atentia, intrucat poate duce la intreruperea intregului sistem.
Sunt multe motive pentru care sistemele UPS sa nu functioneze corespunzator, iar dintre acestea cea mai frecventa este defectarea unei componente interne. Iar odata ce un sistem UPS nu mai lucreaza corect, toate echipamentele electrice care erau conectate la acesta isi vor fi expuse in fata intreruperilor de curent si/sau a interferentelor electrice.
Pentru echipamentele de tip UPS asiguram service si consumabile pentru toate modele si brandurile (APC / LIEBERT (EMERSON) / SOCOMEC / NJOY / TECNOWARE / MUSTEK / MICRODOWELL, ETC.)                                                    

 
DEFECTIUNILE uzuale care apar la UPS-uri sunt:
·         Nu mai porneste
·         Bateriile nu se mai incarca
·         Bateriile nu mai pot sustine calculatorul
·         Cand porneste scoate sunete “bip-bip”
 
Avem pe stoc orice tip de baterie pentru toate brandurile si modele de UPS. In cazul in care bateriile nu sunt pe stoc acestea se pot aduce pe comanda in termen de maxim 5 zile.
 
Executam:                          

reparatii UPS 1

  • reparatii placa logica, placa de baza

  • reparatie scurt-circuit

  • inlocuire condensatori umflati, chip-uri smd

  • reparatie chip power management, modul de alimentare

  • inlocuire baterii UPS, rescirere BIOS

  • recalibrare

 

Toate operatiunile de reparatii UPS efectuate in service-ul nostru beneficiaza deGARANTIE de 3-12 luni.