Reincarcare cartuseNOU !!!!

ACUM AVEM SOLUTIA SI PUTEM REZOLVA CODURILE DE EROARE 140, 141, 142 LA ECHIPAMENTELE: OKI MC561 SI TOSHIBA eSTUDIO 222CS

Reincarcari Cartuse, Tonere, Originale si Compatibile
 
Serviciul de reincarcare cartuse si tonere, completeaza angajamentul nostru fata de clienti. Ne deplasam la sediul dumneavoastra rapid, ridicam cartusele sau tonerele si le returnam in maxim 24 de ore. Testarea cartuselor se face pe echipamente cand verificam si gradul de uzura al echipamentului sau al cartusului. Aceasta va ajuta sa reduceti  costurile de printare.

-Reincarcare (reumplere) cartuse    Reincarcare cartuse

Cartusul consumat se dezasambleaza, toate componentele acestuia fiind inspectate si verificate, cele care participa direct la formarea imaginii suferind diferite prelucrari (regenerare, acoperire slefuiere, gresare, etc.). Rezervorul de toner este umplut cu toner compatibil  cu aceleasi proprietati si in aceeasi cantitate ca la un cartus OEM. 


Important!  Cartusele reumplute/reincarcate, contin toate piesele si subansamblele originale. Daca la demontare se constata ca o piesa sau un subansamblu este deteriorat, rupt  se inlocuieste cu o piesa echivalenta noua.
Pretul unui cartus reincarcat/reumplut poate fi 20-30% din pretul unui cartus OEM.   

 -Remanufacturare cartuse   

Dupa demontare, toate componentele si subansamblele cu uzura regulata se inlocuiesc cu altele noi. Ca regula, se inlocuiesc componentele din cauciuc si materiale optosenzitive (cilindrul fotosensibil, lamela de stergere). Se pastreaza componentele din plastic si metal care nu prezinta o uzura vizibila la mai multe cicluri de functionare cat si carcasa. 
Important! Un cartus remanufacturat, realizat cu componente de calitate, poate fi un produs superior din punct de vedere calitativ cat si al fiabilitatii si durabilitatii in timp fata de un cartus original. 
Pretul unui cartus remanufacturat poate fi 35-60% din pretul unui cartus OEM.  
reincarcari cartuse

Refillarea si remanufacturarea cartuselor se executa cu consumabile si piese de calitate superioara, pentru a asigura calitatea printurilor dumneavoastra.

Oferta de consumabile acopera toata gama de cartuse cu cerneala si tonere laser, acordand clientului posibiliatea de a alege sa achizitioneze consumabile originale, compatibile, sau refill kit-uri cat si optiunea de a i se reincarca cartusele de cerneala sau laser.

Operatiunea de reincarcare cartuse pentru imprimantele cu jet de cerneala negra, cyan, magenta si yellow se face pe loc, in maxim 15 minute. Reumplerea consumabilelor pentru imprimantele si copiatoarele laser se face in maxim 30 minute, in functie de tipul echipamentului. Pentru anumite tipuri speciale de echipamente, termenul de incarcare se poate prelungi cu pana la 24-48 ore. Se poate opta si pentru reconditionarea consumabilelor pentru imprimantele laser si copiatoare, inlocuindu-se principalele componente care prezinta uzura (cilindrii, lamele de stergere, pinioane) si care scad calitatea imprimarii.