Monitoare CRT/TFT/LED

Oferta display 26" si 32" noi sigilate
 
        -- T260XW02 V.8 cu t-con si backlight - 300 Ron(TVA inclus),
            fara t-con si backlight                        - 200 Ron
            T-con :V26D  C1                                  - 80 Ron
            Backlight :VIT 9005.80(81)                 - 80 Ron
  
        -- V320B1-L01 REV.C4 cu t-con si backlight  - 400 Ron
            fara t-con si backlight                                   - 300 Ron
            T-con :V320B1-L01-C                                    - 100 Ron
            Backlight :I320B1-24 REV:1F                       - 100 RonEchipa noastra are o vasta experienta in domeniul reparatiilor electronice. Oferim service multibrand pentru monitoare si televizoare post-garantie. Specialistii nostri cu experienta repara in cel mai scurt timp orice model de monitor LCD/LED sau televizor clasic sau modern.
Interventiile se fac la nivel de componeta pentru minimizarea costului reparatiei.  Numai cand reparatia  modulului respectiv este foarte costisitoare se recurge la inlocuirea acestuia ,evident cu acordul clientului.reparatii monitoare
In firma noastra se efectueaza  reparatii panel-uri LCD,  bineinteles cele care permit reparare ,astfel incat, costul  reparatiei se reduce considerabil prin evitarea inlocuirii acestuia.   
Recomandarea specialistilor nostri este ca de la primul simptom aparut la un TV/LCD/LED , sa va adresati unui service  deoarece folosindu-l pina “va cadea de tot" , este posibil sa apara defecte in lant, iar reparatia sa fie mult mai scumpa!Timpul uzual de reparatie pentru monitoare LCD si LED si TV-uri  este de 2-3 zile. In unele cazuri exceptionale reparatia poate sa dureze mai mult de 3 zile.
In general avem un stoc permanent de piese de schimb pentru orice model de monitor LCD sau LED. In cazul in care piesa defecta nu este pe stoc, se aduce in maxim 2-3 zile, astfel incat timpul de reparatie sa fie cat mai scurt.Toate reparatiile efectuate in centrul nostru de service sunt insotite de bon fiscal si de certificat de garantie – Garantie 3 luni.