Echipamente de supraveghere - DVR-uri

Societatea noastra instaleaza si intretine sisteme de supraveghere video profesionale sau semiprofesionale, la Asociatii de bloc , firme, locuinte persoane fizice, etc. Asiguram service pentru sistemele de supraveghere, interfoane, videinterfoane, DVR-uri, camere, etc.

reparatii DVR-uri

Echipa noastra va poate ajuta in :

 

Alegerea unui sistem de supraveghere video / alarma pentru imobilul respectiv

Proiectarea sistemului de supraveghere video sau alarmei

Oferirea celui mai bun pret pentru sistemul respectiv.

Instalarea sistemului de supraveghere video /sistemului de alarma

Intretinerea sistemului de supraveghere video / sistemului de alarma

Fie ca este vorba despre magazin, depozit, showroom sau chiar acasa, camerele de supraveghere ofera cea mai completa si comoda solutie de supraveghere si urmarire a derularii activitatii zilnice. Astfel se poate urmari in timp real comportamentul si eficienta angajatilor iar personalul de paza poate vedea in timp real orice incercare de furt. Acelasi sistem poate alerta orice acces neautorizat in afara orelor de program. Instalarea este usor de realizat deoarece este nevoie doar de o retea simpla si acces la internet.

     Produse oferite:

  1. Camere de supraveghere

  2. Sisteme inregistrare, DVR

  3. Sisteme preconfigurate

Serviciul de mentenanta al sistemelor instalate, va confera un grad ridicat de confort, stiind ca in cazul unui eveniment neplacut tehnicienii nostrii vor remedia in cel mai scurt timp problema.

Serviciul tehnic oferit se bazeaza pe profesionalismul si promptitudinea de care dam dovada.

Asiguram service in garantie si post-garantie a echipamentelor din cadrul sistemelor de securitate instalate de catre firma noastra.