Data Recovery

recuperare de dateCORAL SERVICE GROUP SRL oferă servicii profesionale de recuperare de date de pe diverse medii de stocare (HDD-uri, flash-uri, SSD-uri, SD card-uri etc.) . Migrare şi Transfer de Date.

Indiferent de problema pe care o aveți cu hardisk-ul  noi vă putem oferi o soluție de recuperare integrală sau parțială a datelor dumneavoatră, în funcție de gradul de deteriorare al HDD-ului. Chiar dacă aveți un HDD  formatat sau cu partiții șterse, vă putem returna parțial sau integral datele. Avem toate dotările necesare pentru a recupera date de pe HDD cu orice tip de defect: logic, electric, firmware sau mecanic.

Sfaturi utile:
 
Hard disk-ul este una din cele mai sensibile componente din computer. Pentru siguranta datelor sau fisierelor din calculator (poze, filme, muzica, jocuri, documente, etc) va recomandam ca fisierele importante sa le tineti pe doua hard-uri sau sa le salvati pe cd, dvd, stick usb sau hard disk extern.
 
Daca hardul scoate sunete ciudate (clinchet, zgariere) este recomandat sa-l opriti de urgenta si sa veniti cu el in service pentru o diagnosticare gratuita.
Nu incerca sa-ti recuperezi datele la prieteni sau cunostinte, daca datele sunt importante apelati la firme specializate. Statistic vorbind in 20-30% din cazuri prietenii sau cunostintele produc probleme care duc la pierderea definitiva a datelor.
NU DESCHIDETI HARD-UL!! Acest lucru va duce in mod sigur la pierderea datelor. Hard-urile pot fi deschise doar in camere special amenajate cu atmosfera controlata.
Daca un HDD scoate sunete incercati sa nu-l porniti de foarte multe ori, se pot produce zgarieturi care pot compromite sansele de recuperare.
Daca ati scapat hardul pe jos nu il mai alimentati adresati-va unui service profesional care poate sa va recupereze datele de care aveti nevoie.
Nu incercati sa inlocuiti placa electrica cu placi electrice de la alte harduri la intamplare, aceasta poate duce la defecte ale capetelor de citire sau la coruperi ale zonei de FIRMWARE.
Daca un HDD se tot blocheaza asta ar trebui sa va atentioneze ca ceva nu este in regula. Este indicat sa faceti un back-up al datelor si apoi puteti incarca sa faceti un test cu un utilitar, sau sa veniti cu el in service.
Ceea mai buna solutie de prevenire a problemelor este backup-ul.