Consultanţă şi implementare soluţii IT&C

CORAL SERVICE GROUP SRL vă oferă, prin personalul dedicat de care dispune, o gamă completă de servicii de consultanţă şi suport pentru proiectele privind tehnologia informaţiei adaptate nevoilor companiei dumneavoastră, asigurând un raport optim calitate-preţ.

Ofera suport in planificarea strategiei  IT&C, ajutand clientii sa-si optimizeze si sa-si maximizeze investitia in tehnologie. Pe masura ce compania dumneavoastra creste si evolueaza, inevitabil strategia IT&C  va trebui sa se dezvolte impreuna cu compania. In acest sens echipa noastra de consultanti lucreaza impreuna cu clientii pentru a identifica oportunitatile existente si punctele slabe/ vulnerabile ale infrastructurii informatice.

Oferim consultanta in vederea achizitiilor  IT&C, sustinand clientii sa planifice bugetul de achizitii IT&C  pentru viitor.

Pe scurt, ajutam clientii nostri sa obtina maxim din investitia lor in IT&C..

Vom analiza sistemele curente pe care le aveti si va vom oferi sfaturi  in cum pot  fi  imbunatatite performantele.  Vom analiza cerintele viitoare ale companiei si vom propune  solutii  hardware, software si de  retea.

In realizarea  raportului, vom analiza in detaliu toate aspectele infrastructurii IT, plecand de la setarile retelei existente, pana la servere, desktopuri si laptopuri.

Vom genera un raport detaliat al situatiei infrastructurii IT, in care vor fi prezentate recomandarile noastre, posibilele puncte vulnerabile precum si viitoarele schimbari care trebuiesc avute in vedere.