Cine suntem?

Infiintata in martie 1994, CORAL SERVICE GROUP S.R.L.ofera servicii IT&C flexibile, complete si integrate atat in Bucuresti cat si in tara.

Compania s-a axat pe mai multe linii de business si anume: Comercializare, Service si Reparatii Tehnica de Calcul, Software, Periferice, Birotica, Clima, Audio-Video, Echipamente Office / Home.

Suportul tehnic pe care il oferim se adreseaza persoanelor fizice, firmelor mici si mijlocii cat si firmelor mari/multinationale, etc, tuturor celor care doresc sa externalizeze departamentul IT&C sau doar o parte din functiunile acestuia.

Experienta acumulata in acest timp, calificarile si certificarile membrilor echipei ofera suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Tinta noastra este sa creem parteneriate pe termen lung prin combinarea unui suport tehnic de calitate cu strategii de dezvoltare a infrastructurii IT&C.

Strategia noastra este sa implementam cele mai bune si mai noi tehnologii astfel incat structura informatica sa nu stea in calea atingerii obiectivelor de business ale clientilor nostri, ci sa le usureze drumul si sa le faciliteze accesul la cele mai noi tehnologii.

Suntem dedicati satisfacerii cerintelor clientilor nostri, prin asigurarea de servicii prompte si solutii profesionale. Suntem preocupati in permanenta de completarea portofoliului nostru cu servicii noi si de imbunatatirea celor existente, pentru ca suntem constienti ca serviciile de calitate si satisfactia clientilor nostri reprezinta garantia succesului.

Valorile dupa care ne ghidam activitatea:              reparatii profesionale - Coral Service

  • Orientare catre clienti

  • Incredere si Curaj

  • Spirit de echipa

  • Respect

  • Profesionalism si Integritate

 

Intotdeauna vrem sa cunoastem oameni noi si sa stabilim noi colaborari, astfel incat daca doriti sa colaboram nu ezitati sa ne   contactati telefonic la numarul 0733 065 137 sau pe e-mail la adresa coral.office@coralservice.ro